Tidigare hästar

Hayya (Diarado / Landlord)

Inriden och utbildad av Andrea Persson en av Sveriges mest lovande unga ryttare med bland annat ett SM-silver för seniorer 2020.

Hayya är en försiktig storhoppande häst med fantastisk bakbensteknik. Fin inställning till hoppning och hoppar vattenmatta mm utan att blinka på första försöket. Hayya har under våren 2019 kommit ut på tävlingsbanorna – med helt prickfria rundor.

Hayya betäcktes efter sitt treårstest med Kannatol och fick avkomman Shah juni 2018 och inledde under 2019 sin tävlingskarriär. Hayya deltog i Falsterbo Folksam Open för 5-åringar och slutade på en utmärkt 6:e placering av 125 startande, snubblande nära en seger! Hayya fortsätter nu sin tävlingskarriär i USA.

Mamman Eveleine är **-igt selektionssto som vann sitt treårstest med hoppdiplom och betygen 9-9-9. Eveleine har tidigare lämnat avkomman Surfers’s Paradise (Feliciano) som gått 150 med placeringar. Eveleine själv har tävlats i 145 hoppning och internationell fälttävlan. Eveleine mamma Ceydi tävlades i internationell 160-hoppning med Lotta Björe.

Capolini (Hip Hop / Landlord)

Vi är stolta uppfödare av Capolini som blev bästa hopphäst på strömsholms 3årstest år 2017. Han fick dubbeldiplom som både hopp-och dressyrtalang! Och vi lyckar honom lycka till hos hans nya ägare.

Rubert (Cagliastro / Robin Z)

Rubert köptes in som tävlingshäst till Johan. Efter att Johan tagit andra uppgifter inom verksamheten lämnades tyglarna över till Hannah. Hannah och Rubert blev snabbt ett sammansvetsat par med många framskjutna placeringar och vinster i 110/120. Trots sin storlek (175 cm) var Rubert en speedhäst som gick snabbt mot klockan.

Tyvärr ådrog sig Rubert en skada hösten 2018 som av veterinär bedömdes med dålig prognos och i samråd med behandlande veterinär togs beslutet att Rubert fick galoppera vidare till de evigt gröna ängarna. Rubert lämnade ett stort hål efter sig och hans generösa personlighet gjorde honom omtyckt av alla!

California xx (Trempolini/Green Dancer)

California är ett brunsvart sto avlad för topp galoppsport. California var visserligen snabb men ville inte gärna ligga först. California omskolades av Hannah till fälttävlanshäst med många felfria snabba terrängrundor såldes California till Norrland för att tävlas vidare.

All About me

All About me ”Alba” inköptes som läromästare till Johan. Alba var en perfekt match men tyvärr visade det sig att hon hade en gammal skada som var allvarlig och det fanns inget att göra så Alba fick alldeles för kort tid hos oss

Reza (Radisson/Landlord)

Brun hingst från egen uppfödning som är inriden och utbildad av Madeleine Larsen, en av Sveriges bästa unghästutbildare med bland annat vinst i Falsterbos unghästchampionat.

Reza såldes som 4-åring till Anna Persson, Skåne – Anna är en av Sveriges rising stars som ständigt ses topplacerad i nationella och internationella tävlingar.

%d bloggare gillar detta: