Hayya

Hayya e Diarado – Landlord

Hayya svart sto född 2014, 167 cm

Hayya (SWB) Mare / SWB / svbr / 2014 / Diarado x Landlord / Stall Höjder AB / Stall Höjder AB Foto:by Kim C Lundin

Inriden och utbildad av Andrea Persson en av Sveriges mest lovande unga ryttare med bland annat ett SM-silver för seniorer 2020.

Hayya är en försiktig storhoppande häst med fantastisk bakbensteknik. Fin inställning till hoppning och hoppar vattenmatta mm utan att blinka på första försöket. Hayya har under våren 2019 kommit ut på tävlingsbanorna – med helt prickfria rundor.

Hayya betäcktes efter sitt treårstest med Kannatol och fick avkomman Shah juni 2018 och inledde under 2019 sin tävlingskarriär. Hayya deltog i Falsterbo Folksam Open för 5-åringar och slutade på en utmärkt 6:e placering av 125 startande, snubblande nära en seger! Hayya fortsätter nu sin tävlingskarriär i USA.

Mamman Eveleine är **-igt selektionssto som vann sitt treårstest med hoppdiplom och betygen 9-9-9. Eveleine har tidigare lämnat avkomman Surfers’s Paradise (Feliciano) som gått 150 med placeringar. Eveleine själv har tävlats i 145 hoppning och internationell fälttävlan. Eveleine mamma Ceydi tävlades i internationell 160-hoppning med Lotta Björe.

%d bloggare gillar detta: